Växter
Thuja Brabant

Thuja Brabant

Thuja Brabant är en pyramidal barrträd som är utmärkt som en liten eller stor Thuja Brabant. Denna mycket starka typ finns i olika storlekar. På hösten och vintern får grenarna en fin ljusbrons streaming.

Snabbväxande barrträd

Thuja Occidentalis Brabant är en av de vanligaste barrträdarna i Nederländerna. Denna barrträd kallas också som ett träd av livet. Den här populära Thuja Brabant anläggningen är robust och snabbt växande. Tillväxten av Thuja Brabant är i genomsnitt 30 centimeter per år. Denna snabbväxande barrträd kan nå en längd på 10 meter. Thuja-acc Brabant är också lämplig för ägarna av enstaka trädgård i din trädgård.

Vård Thuja occidentalis Brabant

Thuja Brabant vid Hackvaxter Heijnen är lätt att vänta. Klipp arbetet varje år för en vacker sluten häck. Första gången i juni för den längsta dagen och igen i augusti / början av september. Att spendera Thuja Brabant barrträd på det gamla träet. En barrträd kan inte gå ut längre. Låt golvet något bredare än ovan. Denna snabbväxande barrträd är bäst begränsad på molnigt väder

Bevattning är särskilt viktig, särskilt under de första månaderna efter anläggningen. Se till att klumparna är bra och vatten 2 till 3 gånger i veckan. Nålbad Befrukning är ett eller två gånger om året med nålistiska eller kompost.

Det finns oändliga många typer av Thuja Brabant växter. Därför erbjuder vi ett urval av de bästa och mest lämpliga Thuja Brabant växterna. Vad sägs om de välkända vintergröna nålbaden, som Yew eller Thuja? Effekten av dessa häckar är stor. De är robusta och går därför väldigt länge. Dessutom växer de snabbt och är lätta att vänta. På grund av den täta massan erbjuder de mycket privatliv och skydd. Häckta växter som boxwood och laurelkörsbären är också robusta och trängda utmärkt i ett kallt eller mildt klimat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *